Vila antebelica-Mosilor-Mantuleasa

Caracteristici

Pret: 4100000 €
Tip oferta: Vanzare
Tip proprietate: Vile
Adresa: Bucuresti Sector 2
Suprafata: 370 mp
An constructie: 1911

Casa arh. Paul Smărandescu este situată intr-o zonă a Bucureștiului cu o veche conotație istorică, a fost construită de Societatea Imobiliara în 1911 după planurile arhitectului A. Stănescu pe un teren care aparținea familiei Smărăndescu. După anul 1948, imobilul se transformă din locuință unifamilială în locuință colectivă suferind diverse modificări interioare.

În 2017 imobilul a fost achiziționat de un singur proprietar care a încercat să îi redea destinația inițială adică o locuință unifamilială cu configurația originală și o extindere a spațiului de locuit și în mansardă.

Conform proiectelor și planurilor care au fost executate de oameni de cel mai înalt nivel profesional au fost obținute toate autorizațiile necesare executării operațiunilor necesare pentru un monument istoric.

Astfel documentația de consolidare, reabilitare, recompartimentare și mansardare locuință existentă are toate avizele necesare și lucrările pot fi continuate din prima zi de la achiziția imobilului. Toate lucrările efectuate și toate materialele achiziționate până la momentul actual sunt conforme cu cerințele din documentele aprobate.

Imobilul, dispus pe un teren de 310 mp, este format din două corpuri unite, cel principal–corp A  și cel secundar –corp B situat pe latura de NV al terenului.

Corpul A este corpul principal, al spațiilor importante ale casei, și este format din: un hol central, două camere principale la fațada dinspre str. Mântuleasa, două camere către curte și un coridor de legătură cu corpul B. Acesta din urmă este dezvoltat pe trei niveluri: pivniță, parter și etaj.

Imobilul are o suprafata totala de 360mp.La parter suprafata este de 168mp,la mansarda 161mp,iar la subsol dispune de o suprafata de 31mp.

Pretul este negociabil.

 

Dotari

  • canalizare

Vecinatati

Mosilor


 
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult